E-learning: basis mat Pilates

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
79
Begin

Deze basis mat Pilates e-learning is de enige Nederlandse e-learning die gebruik maakt van het originele werk van Joseph H. Pilates: ‘Return to Life Through Contrology’. Deze e-learning vormt de basis van de Pilates-methode ‘The Art of Contrology’. Elk daarop volgende module bouwt verder op de informatie die tijdens deze e-learning is geleerd.

In deze module leer je 18 mat-oefeningen tot in de details kennen en wordt je bekend gemaakt met de anatomische basis, gerelateerd aan de Pilates-oefeningen. De e-learning helpt je bij het verbeteren van je eigen vaardigheid en zorgt ervoor dat je de oefeningen technisch leert begrijpen. Je leert de oefeningen op een veilige manier op te bouwen en je wordt bekend gemaakt met de filosofie van Pilates’ Contrology. 

KlassiekPilates.nl baseert zich volledig op de klassieke Pilates-methode, zoals Joseph H. Pilates deze bedoeld heeft. Omdat andere e-learnings gebaseerd zijn op de later ontwikkelde authentieke (Romana’s) Pilates kunnen wij jou met ons aanbod een unieke en branche-erkende e-learning bieden.

Wil je jouw kennis over Pilates uitbreiden? Doe nu mee! Welkom! Als je de module succesvol hebt doorlopen ontvangen je een certificaat van voltooiing.